Hvordan jobber vi?

Med årene har vi ikke bare bygd prosjekter, vi har bygd opp kompetanse, kunnskap og erfaring som setter oss i en klasse for seg selv når det kommer til å finne gode løsninger.

Denne unike kunnskapen tar vi med oss inn i hvert eneste møte og prosess med deg. Vi verdsetter samarbeidet med kreative sjeler og fagfolk fra ulike bransjer, da det gir oss muligheten til å møte spennende utfordringer og skape fantastiske løsninger. Vi brenner for alle typer prosjekter, om de er store eller små. 

Vi ønsker å vise deg at vår kompetanse ikke er noe du finner overalt. 

Prosessen avhenger av utallige faktorer: størrelse, varigheten, plasseringen, kompleksiteten, etc. Og vi forstår at hver eneste av disse faktorene har konsekvenser for prosjektet, fra budsjetter til materialbruk og systemer. 

Med solide byggesystemer, hovedsakelig i aluminium, og et team av dyktige håndverkere samt erfarne støttespillere og underleverandører, sikrer vi en smidig og effektiv prosess fra start til slutt.

WorkMan Norway har et omfattende lager av produkter som møbler, tepper, byggesystemer, lys og mer – alt du trenger for en komplett løsning. 

Med oss trenger du kun én kontaktperson gjennom hele prosessen.

Vår erfaring gjør oss i stand til å takle det meste, både for byråer og sluttkunder. Vi er ikke bare her for å fullføre prosjektet – vi er her for å gjøre en forskjell. Kontakt oss i dag og opplev hva vi kan oppnå sammen.WorkMan Norway er beMatrix-partner, medlem av IFES og anbefalt leverandør på Oslo Airport Hotel / The Qube.  Messer 

Messer kan vi. Vi har vært endel av denne bransjen i flere generasjoner. I en årrekke har vi levert store og små prosjekter på messer i inn- og utland. Her kjenner vi spillereglene for en god leveranse. Å jobbe sammen med WorkMan Norway er trygghet. 

Event / Konferanse 

Event og Konferanse er en viktig møteplass. 

Her er det essensielt å få frem budskapet på en enkel og spennende måte. 

Utstillingsområdene er gjerne litt mindre. Da er det smart med våre innovative og miljøvennlige systemer som er lette å tilpasse. 

Vi har et stort utvalg av postervegger. 

Utstillinger 

Jobber dere med en utstilling av noe? Om det er en bil, produkt eller tjeneste. WorkMan Norway har erfaring med å synliggjøre produkter på mange måter. Vi har levert store og små utstillinger både innendørs og utendørs. Her gjelder det å finne beste løsningen for prosjektet. 

Vi har kunnskapen som skal til for å realisere deres idé.